четвер, 03 листопада 2011 07:15

"Бютівців" не пускають до Тимошенко

— Голова Нацбанку заявив, що Україна буде розраховуватися за газ у рублях, — каже у середу вранці з парламентської трибуни "нунсівець" 37-річний Арсеній Яценюк. — Уже не треба вступати в Митний союз, бо це фактично валютний союз. Вимагаємо, щоб голова Нацбанку разом із міністром фінансів та Азаровим відзвітував у парламенті. Хто дав їм право міняти українську гривню на російський рубль?

— Ми обійдемося без мудрих порад Арсенія Петровича, — відказує нардеп-"регіонал" Ярослав Сухий, 60 років. — Де він був тоді, коли нам ламали руки, голови, спини шаленою ціною на газ? Чому він тоді мовчав?

Розрахунки за паливо в рублях вигідні Москві, вважає "нунсівець" В'ячеслав Кириленко, 43 роки:

— Росія таким чином відмовляється від надходжень твердої валюти від України (доларів. — "ГПУ"). Узамін Україна має піти на якісь політичні поступки. Це можуть бути підприємства, газотранспортна система, якісь активи.

До трибуни виходить "бютівка" 56-річна Олена Бондаренко. Говорить, суддя столичного Печерського райсуду Родіон Кірєєв відмовив у проханнях відвідати в Лук'янівському слідчому ізоляторі екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

— Я просила по-людськи підтримати її, поспілкуватися, — пояснює. — Але влада поставила себе поза людські та Божі закони.

— Ми наполягатимемо на розгляді у п'ятницю питання декриміналізації політичних статей Кримінального кодексу, — каже "бютівець" 50-річний Сергій Соболєв про статтю, за якою засудили Юлію Тимошенко. — Якщо більшість не проголосують, це означатиме, що фактично Янукович — брехун, бо він обіцяв у такий спосіб вирішити питання.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівців" не пускають до Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути