пʼятниця, 12 жовтня 2012 14:50

Партія регіонів тільки й чекає, щоб ми почали воювати з опозицією - Кличко

Партія регіонів тільки й чекає, щоб ми почали воювати з опозицією - Кличко
Віталій Кличко не хоче співпрацею з Партією регіонів занапастити свою репутацію. Фото: Анатолій БАБАК

Лідер політичної партії "УДАР" у черговий раз запевнив, що ніколи не співпрацюватиме з Януковичем та його Партією регіонів, натомість закликав опозицію жити дружно.

Про це Віталій Кличко сказав в ексклюзивному коментарі Gazeta.ua 12 серпня після нагородження переможців всеукраїнського дитячого конкурсу "Еко ідеї зі всього світу-2012" у Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко: Кандидатів-мажоритарників узгодимо з опозицією до кінця тижня

"Я вже багато разів казав, Партія регіонів показала своє справжнє обличчя за минулі роки, - говорить він. - Із партією, яка на сьогоднішній день обслуговує олігархів та Адміністрацію Президента України, ми ніколи співпрацювати не будемо. Я давав таку публічну заяву й ще раз можу це повторити. Не хочу (співпрацею з "Регіонами" - Gazeta.ua) занапастити свою репутацію".

Разом із тим Кличко підкреслив, що налаштований підтримувати співпрацю з опозицією. Мовляв, "якщо ми з опозицією почнемо воювати один проти одного, то нічого хорошого з того не вийде".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо "Батьківщина" і "Удар" зараз не домовляться — це буде початок розколу

"Цього тільки й чекає Партія регіонів. Із боку опозиції нам закидають, що ми мало критикуємо Януковича та Партію регіонів. Я хочу запросити таких людей на свої мітинги, які проводжу по всій Україні. Там я даю багато інтерв'ю, де говорю, що на сьогодні головний супротивник наш і українського суспільства - це партія влади. Вона робить усе для того, щоб реалізовувалися плани не населення, не суспільства, а плани купки людей, які нині думають не про країну, а про власну кишеню. Це Партія регіонів і Адміністрація Президента України", - заявив лідер "УДАРу".

Нагадаємо, раніше Кличко повідомив, що до кінця цього тижня партія "УДАР" разом із Об'єднаною опозицією повинні узгодити спільних кандидатів у депутати Верховної Ради на мажоритарних округах. Таке бажання політичні сили виявили нещодавно, однак переговори між партіями блоку ОО й "УДАРом" затягнулися, оскільки не всі погоджуються знімати своїх кандидатів з округів на користь інших.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів тільки й чекає, щоб ми почали воювати з опозицією - Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути