пʼятниця, 12 жовтня 2012 07:33

На мітинг Яценюка в Донецьку прийшло утричі менше людей, ніж на зустріч з Кличком
18

Фото: Фото: Тетяна Заровна

На зустріч з лідером Об'єднаної опозиції у Донецьку 11 жовтня прийшли не більше 500 жителів міста.

Мітинг відбувався у вечірній час на центральній площі, і тому послухати Арсенія Яценюка зупинялися також випадкові перехожі. Хоча чекати самого лідера присутніх довелося рівно годину. Весь цей час виступали місцеві кандидати мажоритарники, висунуті "Батьківщиною".

Один з них Микола Волинко розповів присутнім, що провів перевірку у своєму окрузі № 44 і з'ясував: у якості будинків, в яких проживають виборці, зареєстровані СТО та інші нежитлові об'єкти.

"Якщо ми не прийдемо на вибори, за нас проголосують СТО та кладовища", - завершив свою промову Волинко.

Кандидат Василь Коваленко заявив, що 75 відсотків жителів сільських районів Донеччини живуть без води і без доріг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк підготував 10 звинувачень, за якими буде судити Януковича

"На кой селянам Євро і побудовані аеропорти, якими хвалиться Партія регіонів? Взимку їх так заносить, що вони по два місяці не можуть виїхати з двору. Там поять дітей розтопленим снігом і льодом, так як немає питної води - і так живе "багатий" Донбас! Це знущання над сільським жителем! Я хочу, щоб вся Україна почула, як тут загублено село!", - сказав Коваленко, що балотується по округу № 60, який є переважно сільським і охоплює величезну територію - чверть Донецької області.

Довгоочікуваний Арсеній Яценюк пообіцяв донеччанам, що ліквідує Пенсійну реформу, продовжить мораторій на продаж української землі та впровадить страхову медицину, яка дозволить безкоштовно вилікувати кожного українця.

"Вартість будь вашої операції, навіть найдорожчоъ, ми оплатимо з держфонду", - запевнив Яценюк, відповідаючи на запитання виборця.

Він пообіцяв, що введе обов'язкову декларацію про доходи і витрати всіх членів сімей чиновників. Зміст депутатів Верховної ради, за словами Арсенія Яценюка, у разі перемоги Опозиції буде зменшено вдвічі. Голосування чужою карткою стане кримінальним злочином, депутати "тушки" будуть відкликатися з парламенту, а "регіонал" Чечетов відправиться на мінімальну пенсію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко і Яценюк змагаються за право перемогти Януковича

Арсенія Яценюка приймали тепло, проте його виступ не викликав такого ажіотажу в публіки, як промова Віталія Кличка на цій же площі 23 вересня. Тоді на зустріч з лідером "УДАРу" прийшли близько 1,5 тис. місцевих його шанувальників, а бажаючі отримати автограф і потиснути руку політику-боксеру влаштували між собою справжню тисняву.

Зараз ви читаєте новину «На мітинг Яценюка в Донецьку прийшло утричі менше людей, ніж на зустріч з Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути