Ексклюзиви
середа, 02 лютого 2011 16:53

Партія регіонів шантажувала колишніх "бютівців" - Павловський

Партія регіонів шантажувала колишніх "бютівців" - Павловський

"Бютівець" Андрій Павловський розповів, що на його однопартійців тиснули представники Партії регіонів перед голосуванням за зміни до Конституції.

"Кати знають, що, якщо людина не ламається, то треба тиснути на родину. А не кожен це витримає. Так і робили з нашими депутатами перед голосуванням за зміни", - розповів він у коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

Нардеп повідомив, що тиснули на багатьох "бютівців".

"От, наприклад, за декілька місяців до цього правоохоронці наїхали на фірму, на бізнес сім'ї Анатолія Семиноги. В нього аграрний бізнес. Ще паливно-мастильними матеріалами торгує, має фірму "Агрорось". Намагались заарештувати молодшого брата. Сказали, що так і зроблять. Що йому залишалося робити, як не проголосувати?" - наголосив він.

Так само, за словами Павловського, картка Павла Мовчана голосувала з сектору Партії регіонів.

"Його теж можна почепити. За що? Він отримує з бюджету гроші на "Просвіту". Могли сказати, що не дадуть. А "Просвіта" - справа його життя. Можливо, через родину тиснули. Його брат був заступником міністра екології Філіпчука, який зараз заарештований", - зазначив "бютівець".

Нагадаємо, 1 лютого Верховна Рада проголосувала за зміни до Конституції, щоб провести парламентські вибори у жовтні 2012 року. Рішення підтримало 7 депутатів від БЮТ-"Батьківщина". Їх відразу виключили з фракції і партії.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів шантажувала колишніх "бютівців" - Павловський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути