середа, 02 лютого 2011 13:30

Тимошенко буде молитися за депутатів, яких виключили з БЮТ

Тимошенко буде молитися за депутатів, яких виключили з БЮТ

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко закликає українців до всенародного опору.

Про це вона сказала в інтерв'ю журналістам перед допитом у головному слідчому управлінні Генпрокуратури, коментуючи рішення парламенту про пролонгування повноважень Ради та президента.

"Українці довго терпіти це не будуть. Якщо об'єднаються, то матимуть можливість створити всенародний рух опору цій владі. Усім народом зможемо прибрати її Конституційним шляхом. Прибрати с такою ганьбою. І такою оіцінкою, яка більше жодному чиновнику не дозволить так принижувати Україну", - зазначила лідер опозиції

Вона назвала цинічними учорашні події в парламенті, додавши, що "бютівці", які проголосували разом з "регіоналами" піддалися тиску.

"За останні два тижні кожному депутату нашої фракції передзвонили, приїхали додому або на робоче місце. Спочатку пропонували гроші, потім Азаров, Клюєв, Янукович особисто дзвонили кожному депутату. Пропонували і місця в списку "регіоналів". А коли це не спрацювало почали порушувати кримінальні справи проти близьких-сина чи брата. Поставили вимогу. Або картка на стіл або син у в'язниці. Деякі депутати ставлять на терези свободу та життя родин і залишати чи не залишати політику і вони кидають картки і йдуть з парламенту", - додала вона.

Вона наголосила, що фракція не повертатиме депутатів, яких виключила.

"В нашій фракції мають залишатися сильні люди, на яких не діють репресії чи підкупи, а також умовляння. Якщо ті, хто не проголосував за зміни не герої та не здатні на подвиги-це не злочин це слабкість. Слабким в нашій команді не місце. В нашій команді мають бути люди, які можуть стояти та не падати, коли пролунала перша погроза. Я нікого не засуджую. За них треба молитися", - резюмувала вона.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко буде молитися за депутатів, яких виключили з БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути