Ексклюзиви
четвер, 13 січня 2011 18:28

Партія регіонів привласнила собі перемогу в доступі до інформації

Партія регіонів привласнила собі перемогу в доступі до інформації

Партія регіонів пишається тим, що перемогла, об'єднавши усі п'ять депутатських фракцій навколо прийняття документів, що регламентують доступ до публічної інформації.

Як повідомляє прес-служба регіоналів, "тільки після того, як більшість у Верховній Раді було сформовано навколо парламентської фракції Партії регіонів, процес з прийняття законів про доступ до публічної інформації зрушився з мертвого місця".

"Прийняття документів є перемогою Партії регіонів, оскільки саме наша політична сила зуміла організувати роботу над цими законопроектами, а пізніше - знайти аргументи і переконати як союзників по парламентській більшості, так і політичних опонентів підтримати закони", - упевнені регіонали.

"Партія регіонів вітає увесь український народ з прийняттям дійсно доленосних законів. Ми продемонстрували, що Україна насправді не просто прагне до інтеграції в європейські структури, але й в змозі здійснювати кроки, які реально, а не декларативно, наближають наше законодавство до демократичних стандартів ", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що сьогодні Верховна Рада Україна прийняла в цілому закони про доступ до публічної інформації та про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення доступу до публічної інформації. За ухвалення цих документів проголосували, відповідно, 408 і 412 народних депутатів.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів привласнила собі перемогу в доступі до інформації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути