вівторок, 14 червня 2011 12:47

Партія регіонів натякнула, що Європарламент їй - не указ

Партія регіонів натякнула, що Європарламент їй - не указ

Лідер фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Єфремов пообіцяв, що українська влада візьме до уваги резолюцію Європарламенту стосовно політичної ситуації в Україні, але беззаперечно виконувати цей документ необов'язково.

Про це він сказав на брифінгу журналістам, повідомив кореспондент Gazeta.ua.

"Але я хочу зазначити, що ми живемо у вільній країні. Тому беззаперечно виконувати резолюції інших державних органів для нас необов'язково. І незалежно, де вони приймаються", - наголосив Єфремов.

Він зазначив, що сам працював з європарламентаріями і зрозумів, що вони мають різні точки зору стосовно питання порушених в Україні кримінальних справ.

"В Європарламенті існують різні точки зору на це питання. Я два тижні тому працював з європарламентаріями, представниками берлінської сторони. Там існує поляризація думок, дуже велика розбіжність у цих думках. Тому однозначно оцінювати резолюції, які приймає Європарламент, мабуть, нелогічно. Ми візьмемо усю резолюцію до уваги, а не тільки той рядок, який вигідно розглянути лідеру фракції "БЮТ-Батьківщина" (Івану Кириленку - ред.)", - резюмував "регіонал".

Нагадаємо, раніше Європарламент ухвалив чергову резолюцію щодо українського питання. У ній він розкритикував українську владу за вибіркове застосування правосуддя, а також закликав скасувати підписку про невиїзд для екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів натякнула, що Європарламент їй - не указ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути