субота, 31 серпня 2013 17:05

Партія регіонів і євроінтеграція - речі несумісні - "свободівець"

Партія регіонів і євроінтеграція - речі несумісні  - "свободівець"
Олег Панькевич. Фото: galinfo.com.ua

Заступник голови парламентського комітету з питань євроінтеграції Олег Панькевич назвав " профанацією і лицемірством " ідею Януковича про референдум.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна .

Політик вважає , що проведення всеукраїнського референдуму щодо вибору громадянами між Європейським союзом та Митним союзом не буде мати нічого спільного з волевиявленням громадян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Асоціація з ЄС дозволить межигірській мафії не ділитися з кремлівською бригадою" - Луценко

"Заява президента про референдум в черговий раз підтверджує , що зовнішня політика Януковича * є лицемірством ... Необхідно нарешті зрозуміти , що Партія регіонів і євроінтеграція - речі несумісні " , - заявив Панькевич.

Крім того , він упевнений , що Партія регіонів і комуністи надалі не стануть підтримувати законопроекти , які " обмежили можливості свавілля влади , перешкоджали корупції та зупиняли розкрадання державних коштів" , на відміну від свободівців , які , за словами політика , " наблизять Україну до Європи і будуть служити в інтересах українців ".

"Ми будемо голосувати за корисні , позитивні проекти законів. Якщо ж так званий компроміс передбачає щось інше , а не голосування у сесійній залі , - підкилимні домовленості , поступки , розподіл впливу , то такого компромісу не може бути" , - запевнив Панькевич.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів і євроінтеграція - речі несумісні - "свободівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

117

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути