пʼятниця, 30 серпня 2013 21:27

"Асоціація з ЄС дозволить межигірській мафії не ділитися з кремлівською бригадою" - Луценко

"Асоціація з ЄС дозволить межигірській мафії не ділитися з кремлівською бригадою" - Луценко
Юрій Луценко. Фото: svit24.net

Президент України Віктор Янукович націлений не на членство України в Євросоюзі , а тільки на Угоду про асоціацію

Таку думку на своїй сторінці в соцмережі Facebook висловив екс -глава МВС України Юрій Луценко.

"Заява Януковича про референдум для вибору між ЄС і Митним союзом не є чимось новим. Вже давно очевидно , що весь його "похід в Європу" націлений не на членство в ЄС , а тільки на Угоду про асоціацію. Саме цей проміжний етап дозволяє Межигірській мафії не ділитися з Кремлівської бригадою і не боятися Європейських антикримінальних правил " , - вважає Луценко.

При цьому він запропонував опозиції використовувати Януковича як "попутника для підписання Угоди про асоціацію в листопаді 2013 року" .

"Як тільки чорнило підпису Януковича у Вільнюсі висохне - він знову стає нашим політичним ворогом № 1" , - вважає політик.

"Перемога над Януковичем у 2015 році шляхом об'єднання навколо узгодженого кандидата від опозиції зі стартовим відсотком в 30%. Без президента - демократа всі еврозакони і залишаться фікцією , а євромайбутнє - утопією " , - розповів Луценко про подальшу стратегію .

" Негайна реалізація з першого дня нового президентства командою однодумців заздалегідь розробленого Плану єврореформ . Населення має відчути їх вигідність і вже на парламентських виборах 2017 обрати, незважаючи на опір Кремля і його п'ятої колони , така більшість, яка забезпечить вступ України в повноцінні члени ЄС " , - підсумував Луценко.

Як повідомлялося , в інтерв'ю провідним українським телеканалам Президент Янукович заявив , що при ухваленні рішення про вступ України до Європейського чи Митний Союз без всеукраїнського референдуму не обійтися.

Зараз ви читаєте новину «"Асоціація з ЄС дозволить межигірській мафії не ділитися з кремлівською бригадою" - Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

84

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути