понеділок, 15 жовтня 2012 14:52

"Партія регіонів — це ж не армія" - губернатор Черкащини про зняття офіційного кандидата від Партії регіонів

"Партія регіонів — це ж не армія" - губернатор Черкащини про зняття офіційного кандидата від Партії регіонів
Фото: oda.ck.ua

Партія регіонів ще вирішує питання, кого буде підтримувати на 195 окрузі. Офіційний кандидат від влади, заступник губернатора Олексій Головко зняв свою кандидатуру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Об'єднана опозиція зняла 26 кандидатів-мажоритарників на користь УДАРу

"Партія регіонів — це ж не армія. І кожна людина має право на своє рішення. У нашій партії діють демократичні засади і ми з розумінням ставимося до рішення Олексія Головка, - зауважив Сергій Тулуб під час прес-конференції у понеділок. - Уже ніхто не буде від Партії регіонів по цьому окрузі. Рішення приймалося з'їздом, проводилася конференція й зараз ми розглядаємо питання, кого ми будемо підтримувати у цьому окрузі".

Губернатор також прокоментував зняття інших кандидатів на користь опозиційних сил.

"Я дивлюся, хто знімається. А що це за кандидати? Який рейтинг у них? В основному, вони мають нульовий або мізерний рейтинг, за винятком Олексія Головка, який був лідером у своєму окрузі. Це робиться для того, щоб привернути увагу. Нехай вони наведуть порядок і розберуться у своїй об'єднаній опозиції. Це все дешевий спектакль, щоб привернути увагу. Ми ж бачимо які відбуваються відверті суперечки у 200-му окрузі, 194-му, - сказав Тулуб. - Сьогодні будь-якій демократичній державі потрібна конструктивна і дієва опозиція. На жаль, сьогодні цього немає. Повторення грузинської ситуації в Україні не можливе: по-перше, у нас не такий багатий лідер опозиції, а по друге, немає соціального підґрунтя".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Давайте внесемо пункт про УПА! Тоді точно Кличка позбудемося", - "Свобода" провела останню підготовку до виборів

Сергій Борисович наголосив, що Партія регіонів зацікавлена у проведенні чесних і прозорих виборів.

"Наша партія є лідером цих виборчих перегонів, - заявив Тулуб. - За ініціативи нашої партії сюди прибуло 5000 іноземних спостерігачів. Ми реагуємо на порушення, які надходять від Комітету виборців. Уже порушено 4 кримінальні справи, 20 офіційних скарг розглядає прокуратура".

Зараз ви читаєте новину «"Партія регіонів — це ж не армія" - губернатор Черкащини про зняття офіційного кандидата від Партії регіонів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути