четвер, 01 листопада 2012 13:36

ОВК Левченка-Пилипишина досі не розпочала свою роботу - члени скаржаться на тиск

Робота окружної виборчої комісії 223 виборчого округу досі не розпочала свою роботу, хоча заплановано це  було 10 годину.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Затримка пояснюється відсутністю достатньої кількості членів комісії, і тому відповідно немає кворуму.

Водночас, заступник голови ОВК Анастасія Приймак пояснила, що наразі перевіряються деякі дані і це має ще зайняти хвилин 20.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Перемога буде за нами" — під ОВК мітингують прихильники "Свободи"

"Я би не хотіла в цій ситуації, находячись під постійними загрозами, робити якісь необережні кроки", - підкреслила вона.

Вона не змогла відповісти на запитання, скільки ще часу може зайняти підрахунок голосів на цьому окрузі.

"Я не думаю, що це довгий процес. Але певний час це все таки займе, - наголосила вона. - Скоро буде інформація, яку я зараз перевіряю. Це і відповідність протоколів, різних звітів. Є ряд моментів, які на цей момент мені не зовсім зрозумілі. Можливо, я  помиляюся в чомусь, можливо я перестраховуюсь, постійно знаходячись під пресом. Мені самій не подобається, що ситуація так затягнулася. Я не сплю вже четверту ніч, бо займаюся цією перевіркою, бо крім мене цього ніхто не може зробити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свободівець" Іллєнко виграв вибори в Києві

Приймак додала, що насправді немає значення, на котру годину приходять члени комісій, оскільки все рівно перевіряти дані має право тільки вона та голова комісії. Приймак також не змогла відповісти на запитання, скільки часу займає перерахунок голосів на конкретній дільниці. Загалом, на цей момент таких дільниць близько 9. Вона пояснила це тим, що вперше працює в ОВК і не володіє такою інформацією.

Приймак також не захотіла відповідати на запитання, яку вона партію представляє. Однак, потім виявилося, що вона представляє "Союз анархістів". Водночас, коли до приміщення ОВК заходив голова комісії, прихильники "Свободи", які стоять на вулиці, почали скандувати "Ганьба!".

Зараз ви читаєте новину «ОВК Левченка-Пилипишина досі не розпочала свою роботу - члени скаржаться на тиск». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути