четвер, 01 листопада 2012 12:07

"Перемога буде за нами" — під ОВК мітингують прихильники "Свободи"

"Перемога буде за нами" — під ОВК мітингують прихильники "Свободи"
Стояти можуть ще і завтра Фото: firtka.if.ua

Під окружною виборчою дільницею 223 округу мітингують близько 200 прихильників ВО "Свобода". Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua. Люди стоять під будівлею ОВК з учорашнього дня. Також постійно підходять все нові мітингувальники.

Нагадаємо, що в 223 окрузі продовжується підрахунок голосів. За перемогу тут змагаються свободівець Юрій Левченко та самовисуванець Віктор Пилипишин. Підрахунок голосів, за словами представників ВО "Свобода", затягується.

Вхід до ОВК перекритий працівниками міліції. Загалом біля будівлі патрулюють кілька десятків правоохоронців. Також на дорозі стоять три автобуси з "Беркутом". Трохи далі у подвір'ї знаходиться ще два автобуси з беркутівцями та чотири машини міліції.

Також біля ОВК знаходиться близько 20 молодиків спортивної зовнішності.

"Зараз сподіваюся комісія розпочне свою роботу, - звернувся до мітингувальників з ВО "Свобода" Андрій Мохник. - Ми тут просто стоїмо. Жодних провокацій. Ті, хто буде тут впадати в істерику, ми їх просто здамо правоохоронним органам. Правоохоронці свою роботу знають і пояснять їм, що так негарно і неправильно робити".

Мохник також попросив людей, які стоять під ОВК всю ніч, піти відпочити. Оскільки можливо доведеться стояти ще наступну ніч, а може і завтра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свободівець" Іллєнко виграв вибори в Києві

"Наше завдання дуже просте — треба довести підрахунок голосів та прийняття протоколів до логічного завершення. Бо по всім протоколам з мокрими печатками свободівці однозначно виграють. Перемога буде за нами", - наголосив він.

Також Мохник повідомив, що вчора на 215 окрузі перемогу таки здобув свободівець Андрій Іллєнко. Ця інформація була сприйнята гучними оплесками та привітаннями.

На цей момент робота ОВК ще не розпочалась, хоча мала розпочати свою роботу ще півтори години тому.

Зараз ви читаєте новину «"Перемога буде за нами" — під ОВК мітингують прихильники "Свободи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути