середа, 31 жовтня 2012 19:07

На ОВК Левченка та Пилипишина сталася сутичка, будівлю оточила міліція

На ОВК №223, де конкурують кандидати від ВО "Свобода" Юрій Левченко та самовисуванець Віктор Пилипишин відбулася сутичка. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Наразі біля входу до будівлі стоять декілька сотень людей, деякі з них тримають прапори "Свободи" та жовто-блакитні. Вхід до приміщення ОВК заблоковано міліцією. Правоохоронців кілька десятків.

Також неподалік знаходяться "беркутівці" та близько 20 молодиків, яких вважають прибічниками Пилипишина.

Як розповіли учасники мітингу, нещодавно близько десяти таких хлопців намагалися захопити приміщення ОВК та кинули у вікно балончик з газом. Однак, міліція зупинила їх.

За словами очевидців, це вже третя на сьогодні спроба захопити приміщення.

Наразі, у самому ОВК намагалися винести коробки з бюлетенями, розповідають люди. Також кажуть, що до ОВК прибув Віктор Пилипишин.

Як повідомляє кореспондент Gazeta.ua, щойно з приміщення вийшов Пилипишин в оточенні 10 молодих людей спортивної статури. Прихильники "Свободи", які мітингують під ОВК, почали свистіти, "фукати" та кричати "Ганьба". Вони супроводжували Пилипишина ще метрів 20 від самого ОВК.

Зараз ви читаєте новину «На ОВК Левченка та Пилипишина сталася сутичка, будівлю оточила міліція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути