четвер, 05 липня 2012 06:09

Спецтема: Боротьба за "мову"

"Основне завдання опозиції – вивести людей на вулиці" - свободівець

"Основне завдання опозиції – вивести людей на вулиці" - свободівець
svoboda.org.ua

Голова Тернопільської облради "свободівець" Олексій Кайда вважає, що зараз головне завдання опозиції – вивести людей на вулиці.

Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua

"Парламентська опозиція не зробила всього, що мала зробити. Їй треба було не відмовлятися від роботи у парламенті, а блокувати його роботу і не дати прийняти закон про мови. Бо Верховна Рада перетворилася на "маліну" – де збирається "сходняк". Чи були опозиційні фракції заодно із регіоналами – таку оцінку давати не можу, мене там не було. Але зараз основне завдання опозиції – вивести людей на вулиці. Треба змусити рахуватися з українцями. Цим законом наш народ не просто принизили – українців кинули у болото, знищили все, за що боролися наші предки", - наголосив він.

За словами Кайди, закон про мови приймали "не українці".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Івано-Франківську депутатам-двомовникам "відрізали" язики

"248 хохлів і москалів проголосували за цей проект. Українців серед цих депутатів не було! Таким чином тягнуть не за якимись регіональними мовами, а конкретно за російською. Відкрийте програму Партії регіонів і Януковича – там чорним по білому ідеться про запровадження російської мови. Регіонали просто хочуть повернути собі електорат, який плавно почав перетікати в бік комуністів. У них відбувається падіння рейтингу у східних областях – у Донецьку, Луганську, Запоріжжі. Ось його і намагаються підняти всіма способами", - зазначив Олексій Петрович.

 

Зараз ви читаєте новину «"Основне завдання опозиції – вивести людей на вулиці" - свободівець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

67

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути