пʼятниця, 08 червня 2012 19:33

На Івано-Франківщині виселяють нардепів-регіоналів, які підтримали "мовний" законопроект

В Івано-Франківській області виселяють народних депутатів-регіоналів Ігоря Зварича та Володимира Личука, які підтримали скандальний законопроект "Про засади державної мовної політики" Вадима Колесніченка та Сергія Ківалова.

Зокрема, як стало відомо Gazeta.ua, сьогодні під будівлею Івано-Франківської обласної ради відбулась акція на захист української мови. На ній були представлені основні опозиційні сили Прикарпаття.

"5 червня ми виїздили з облрадою під Верховну Раду. Там провели позачергове засідання і прийняли звернення проти законопроекту Колесніченка-Ківалова. Сьогодні на мітингу ми його зачитали", - розповів депутат Івано-Франківської облради від ВО "Свобода" Сергій Адамович.

За його словами, люди принесли для двох "франківських зрадників" Зварича та Личука велику валізу з російськими прапорами і написом "Вокзал — Росія". Він додав, що один з парламентаріїв — Личук — є вчителем української мови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада затвердила "мовний" закон у першому читанні - хто як голосував

"Вчора активісти довго шукали на базарі велику подерту валізу, щоб у ній вмістився увесь антиукраїнський мотлох цих депутатів. Або вони, як вороги і сепаратисти, працюють і хочуть розколоти країну за мовною ознакою, або їм дуже погано живеться в Україні, і вони тут мучаться. Але ми їх не тримаємо і відпускаємо, якщо їм важко. Хай їдуть там, де їм буде легше", - відзначив Адамович.

Політик наголосив, що люди на акції навіть скинулись для "зрадників" копійками на квитки, "аби їм було вже зовсім легко".

"До них має дійти розуміння, що на другому читанні законопроекту вони не повинні так робити", - резюмував свободівець.

Зараз ви читаєте новину «На Івано-Франківщині виселяють нардепів-регіоналів, які підтримали "мовний" законопроект». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

352

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути