пʼятниця, 09 вересня 2011 18:54

Організатора наметового містечка на Хрещатику оштрафували на 1700 грн.

Організатора наметового містечка на Хрещатику оштрафували на 1700 грн.

Шевченківський районний суд Києва визнав винним і оштрафував голову правління громадської організації "Коаліція учасників Помаранчевої революції" (КУПР) Сергія Мельниченка на 1,7 тис. грн. "за спробу 5 вересня незаконно встановити намети" на вул.Хрещатик - навпроти наметового містечка біля будівлі Печерського районного суду.

Відповідну постанову оголосив суддя Дмитро Кравець, розглянувши складений міліцією протокол про адміністративне правопорушення.

Як наголошується у постанові, "незважаючи на визнання провини, його (Мельниченка - ред.) вина підтверджена матеріалами, зібраними в адміністративному протоколі".

Враховуючи зазначені факти та вивчивши свідчення свідків, суд зобов'язав Мельниченка сплатити штраф у вигляді 100 неоподатковуваних мінімумів, тобто 1,7 тис. грн.

Разом з тим, Мельниченко заявив журналістам, що має намір оскаржити рішення суду.

Як повідомлялося, 5 і 8 вересня представники громадської організації "Коаліція учасників Помаранчевої революції" намагалися встановити намети на протилежній від Печерського районного суду стороні вул.Хрещатик. Їм перешкодили правоохоронці. Не обійшлося без бійок.

Зараз ви читаєте новину «Організатора наметового містечка на Хрещатику оштрафували на 1700 грн.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути