Ексклюзиви
четвер, 08 вересня 2011 14:48

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Міліція: активісти знову встановлюють намети, бо минулого разу їх не покарали

Міліція: активісти знову встановлюють намети, бо минулого разу їх не покарали

У київській міліції обурені спробами знову встановити намети на вул.Хрещатик і пов'язують це з тим, що суд не покарав учасників попередньої акції.

Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" представник столичного главку міліції, учасники акції залишилися в минулий раз безкарними, оскільки суд їх відпустив. Саме тому вони зараз повторюють такі дії знову.

"Якщо вони залишилися безкарними минулого разу, то будуть повторювати свої дії знову", - сказав співрозмовник агентства.

Як повідомлялося, 5 вересня представники громадської організації "Коаліція учасників помаранчевої революції" намагалися встановити намети на протилежній від Печерського районного суду стороні вул.Хрещатик. Їм перешкодили правоохоронці. Не обійшлося без бійок.

5 серпня кілька учасників акції було затримано, потім Шевченківський районний суд їх відпустив.

8 серпня працівники спецпідрозділу міліції "Беркут" також почали застосовувати фізичну силу до громадян, які намагаються встановити намети на підтримку Юлії Тимошенко на протилежному від Печерського райсуду стороні Хрещатика.

Агентство "Інтерфакс-Україна" також повідомляє, що голова правління "Коаліції учасників помаранчевої революції" Сергій Мельниченко повідомив по телефону, що його затримали правоохоронці. За його словами, зараз складаються протокол про правопорушення за двома акціями - за 5 і 8 вересня, потім буде суд.

При цьому Мельниченко підкреслив, що безпосередньо не брав участі в акції 5 вересня, хоча і був організатором.

Зараз ви читаєте новину «Міліція: активісти знову встановлюють намети, бо минулого разу їх не покарали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути