Ексклюзиви
субота, 17 жовтня 2020 18:22

ОПЗЖ проводять на Донбасі мітинги, "переодягаючи" своїх активістів у Правий сектор

У Слов'янську прихильники ОТЗЖ, які ратують за відновлення зв'язків з Росією, і псевдо-радикали з прапорами "Азов" вийшли на мітинг нібито як опоненти. У "радикалів" були з собою прапори "Азова", Правого сектора і навіть портрет Шухевича. Але незабаром під будівлю Донецького окружного адміністративного суду приїхали справжні ветерани полку "Азов": виявилося, що ніякого мітингу вони не влаштовували. Про це повідомляє "Радіо Свобода" з посиланням на керівника ПП "Національний корпус" в Донецькій області Анатолія Єгорова.

За словами Єгорова, 15 жовтня йому повідомили, що під будівлею адміністративного суду в Слов'янську розгорнули пікет прихильники ОТЗЖ, а проти них - люди з прапорами полку "Азов" і "Правого сектора".

Він каже, що відразу виїхав на місце, і там дійсно, крім прихильників ОТЗЖ, стояли хлопці з прапорами України, двома прапорами "Азова" і одним прапором "Правого сектора" - чоловік 15-20. Єгоров поцікавився: хто і звідки прапороносці.

"Мені відповіли, що ніхто ніде не служив. Прапори "Азова" взяти вони "так вирішили". І, взагалі, керівник, з яким я спілкувався, він був з Києва. І взагалі ніде не служив. Я поставив питання: що за організація? На це мені не відповіли", - згадує спілкування з псевдо-радикалами ветеран.

Після недовгої розмови на підвищених тонах прапороносці ретирувалися. А Анатолій Єгоров переконаний: псевдо-радикалів привезли в Слов'янськ для провокації.

"Я впевнений, що це - та сама ОТЗЖ і зробила акцію-провокацію. Типу: радикали приїхали і провокували. Хлопці за, я не знаю, 300 гривень (більше б їм не дали) вийшли, надрукували їх (прапори - ред.): Вони свіжі були, було видно, що свіжі", - висловлює свою думку "азовець".

Так само в телеграм-каналі "Шум моря" злили неофіційне підтвердження причетності ОТЗЖ до нападів на своїх же активістів. Опублікована "листування" опозиціонерів, де підтверджується сплановане проведення провокації.

 
Зараз ви читаєте новину «ОПЗЖ проводять на Донбасі мітинги, "переодягаючи" своїх активістів у Правий сектор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути