Ексклюзиви
четвер, 14 грудня 2017 00:20

Опубліковано повний список заборонених в Україні російських фільмів і серіалів

Опубліковано повний список заборонених в Україні російських фільмів і серіалів
Держкіно заборонило близько 600 фільмів і серіалів. Фото: Hyser

Державне агентство з питань кіно надало список фільмів і серіалів, які заборонені для показу в Україні.

Списки містять назви фільмів і телесеріалів, яким анульовано державні свідоцтва на право розповсюдження і демонстрування починаючи з 2014. Перелік актуальний станом на 1 грудня поточного 2017 року, передають "Українські новини".

Так, через участь актора Яна Цапніка були заборонені фільми "Привіт, дурники!", "Тихі вири", "Дві долі", "Під зливою куль", "Ні кроку назад", "Формула стихії", "Сорокопятка", "Зачароване кохання" (1-62 сер.), "Роман вихідного дня", "Вагома підстава для вбивства", "Почуй моє серце", "Зимове танго", "Ідеальний шлюб", "Помилки любові", "Братство десанту" , "Королева бандитів", "30 побачень" і "Вічний відпустку" (1-3 сез.).

Через участь актора Федора Добронравова заборонили шість сезонів серіалу "Свати", а також фільм "Свати. Життя без гриму". Через Жерара Депардьє два фільми - "Вавилон нашої ери" і "102 далматинці".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хохли про себе зняли гарне кіно. Показують, які вони дебіли" - шоумен про заборонених "Сватів"

Також відзначено, що в список заборонених потрапив фільм 2006 року "Квартет для двох" режисера Ахтема Сейтаблаєва, який недавно зняв військову драму "Кіборги". Причиною заборони стала участь у ньому актора Аристарха Ліванова.

Також були заборонені фільми "Рівняння любові" і "Соло на саксофоні" (оператор Ігор Клебанов), "Справа про мертві душі" (режисер Павло Лунгін), "Будинок з ліліями" (актор Сергій Маховиков), "Тобі справжньому" (актор Дмитро Харатьян), "Тяжіння" (актор Валентин Гафт) і "Ворожіння при свічках" (актор Володимир Гостюхін).

Ще 21 стрічка потрапила до переліку заборонених за підсумками висновків Експертної комісії. Це такі фільми, як: "Незабудки", "Француз", "Кидали", "Кидали в бігах", "Кидали у грі", "Понаїхали тут!", "Олесь Бузина: життя поза часом", "Бабуся легкої поведінки" , "Любов і розлука", "Офіцерські дружини", "Завдання особливої ​​важливості. Операція "Тайфун","Ангел на дорогах (Самотня жінка з дитиною)","Велика прогулянка","Ванька Грозний","Новорічна засідка","Час радості","32 грудня","Фродя","Серце не камінь","І все-таки, я люблю" і "Тариф "Щаслива родина".

Десять картин потрапили в список заборонених через те, що були зняті і вперше показані після 1 січня 2014 року (згідно із законом про кінематографію). Це фільми "Смуга відчуження", "Квітка папороті", "Любов у великому місті 3", "Танкіст", "Кругообіг", "Мої чужі діти", "Велика любов. Пуанти для плюшки", "Моя мама проти", "Дзвінок із минулого" і "Любов не обдуриш".

Нагадаємо, Держкіно визнало недійсними прокатні посвідчення серіалу "Свати". Виконавця головної ролі російського актора Федора Добронравова внесли до списку осіб, що загрожують національній безпеці України. Артист відкрито підтримує політику Володимира Путіна, неодноразово виступав в окупованому Криму.

Зараз ви читаєте новину «Опубліковано повний список заборонених в Україні російських фільмів і серіалів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути