пʼятниця, 01 грудня 2017 16:29

"Хохли про себе зняли гарне кіно. Показують, які вони дебіли" - шоумен про заборонених "Сватів"

"Хохли про себе зняли гарне кіно. Показують, які вони дебіли" - шоумен про заборонених "Сватів"
Український шоумен і ведучий Дмитро Чекалкін пояснив, чому треба було заборонити "Сватів" Фото: news.rambler.ru

Український шоумен і ведучий Дмитро Чекалкін пояснив, чому треба було заборонити "Сватів".

"Заборона "Сватів" - тут, звісно, приводом є Добронравов. Але це невелика деталь. Головне, що завдяки цьому серіалу нав'язують стереотипи, небезпечні для суспільства, для громадської думки, що українці – це така бидлота, яку освічені росіяни хочуть підтягнути до світлого "русского мира", до світлої цивілізації", - каже Дмитро Чекалкін для apostrophe.ua.

Як аргумент, шоумен наводить опис серіалу на російській версії сайту "Вікіпедія":

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сватів" можуть повернути: оголосили умову

"Це культурний конфлікт між освіченим цивілізованим російським персонажем сватом Ковальовим і українським дебілом Будьком. "Мовляв, ми ж вам несемо світлу цивілізацію, "русский мир", а що ж ви, бидлота така, не розумієте". Мої колишні колеги, українські дипломати розповідають, в якому захваті були їхні російські колеги від цього серіалу: "О, нарешті, хохли про себе зняли гарне кіно, показують, які вони дебіли", - каже Чекалкін.

Чекалкін говорить про те, що припинив співпрацю з Росією 3 роки тому.

"Зараз у цих "Сватах" продюсер Володимир Зеленський зображує українців як абсолютних дебілів на фоні цивілізованого російського персонажа Ковальова. І коли цей образ відтворює мало того, що ватник, та ще й пропутінський персонаж, який захищає Путіна, ним захоплюється, потім ще й б'є українських громадян, які претензії йому пред'являють, як це було з Говорухіним то це взагалі виклик здоровому глузду", - підсумовує шоумен.

Голова Держкіно Пилип Іллєнко повідомив рішення щодо серіалу "Свати".

Зараз ви читаєте новину «"Хохли про себе зняли гарне кіно. Показують, які вони дебіли" - шоумен про заборонених "Сватів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі