вівторок, 08 травня 2007 16:03

Опозиція не хоче домовлятися з соціалістами і комуністами

Один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов заявляє, що опозиція вимагатиме зміни формату переговорів у робочій групі. Про це він сказав, виходячи з Секретаріату президента.

За його словами, необхідно зменшити кількість представників робочої групи до 4 осіб, тобто по одному представнику від опозиції, коаліції, уряду і президента.

"Переговори декларувалися із самого початку між коаліцією та опозицією. Ми не можемо сидіти і дивитися, як комуністи, соціалісти і регіони займають різні позиції і або сперечаються між собою, або сперечаються з нами", - сказав Турчинов.

На його переконання, соціалістів і комуністів "взагалі треба прибрати" з робочої групи, тому що вони не мають мотивації для переговорів, а тому затягують процес.

"Тому треба або змінити формат переговорів, або взагалі їх припиняти і працювати на виконання указу президента", - сказав Турчинов.

Водночас, за словами Турчинова, малий пакет необхідних документів (зокрема, зміни до регламенту Верховної Ради, законопроект про статус народних депутатів, зміни до бюджету щодо фінансування виборів і технічні зміни до виборчого законодавства) вже практично готовий і опозиція була згодна ухвалювати його вже у вівторок, пише Українська правда.


Зараз ви читаєте новину «Опозиція не хоче домовлятися з соціалістами і комуністами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути