субота, 21 грудня 2013 03:21

Опозиція закликала українців прийти 22 грудня на Народне Віче

Опозиція закликала українців прийти 22 грудня на Народне Віче
Фото: www.radiosvoboda.org

Лідери трьох опозиційних сил – Арсеній Яценюк, Віталій Кличко та Олег Тягнибок – закликали українців у неділю, 22 грудня, прийти на Народне Віче, яке відбудеться традиційно на Майдані Незалежності у Києві.

Про це йдеться в спільній заяві "Батьківщини", УДАРу та "Свободи", передає прес-служба "Батьківщини".

"Уся країна бачила цинічне інтерв'ю президента Віктора Януковича. Уся країна чула цинічний звіт генпрокурора Віктора Пшонки. І уся країна зробила висновок, що вони живуть в іншій державі – там, де немає проблем і заторів, де ніхто не має власної думки, а жорстокий розгін мирних демонстрантів з кийками і арештами – це "незначне перевищення повноважень" і "нейтралізація купки провокаторів", - зазначено в заяві.

На переконання опозиціонерів, Януковичу варто знову нагадати, що українці є.

"Ми, люди, які прагнуть змін, відчувають себе громадянами, а не рабами, хочуть жити, а не існувати. Ми всі вийдемо на Майдан Незалежності о 12.00 у неділю, щоб показати, що нас мільйони, і ігнорувати нас не варто!" - заявили лідери опозиції.

В опозиції також додали, що на сцені Євромайдану у неділю виступатимуть гурти ТНМК, Мотор'ролла, KOZAKsystem, Гайдамаки, Ролекс, а також виконавці Тарас Чубай, Марічка Бурмака та інші.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція закликала українців прийти 22 грудня на Народне Віче». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

166

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути