четвер, 19 грудня 2013 19:12

Спецтема: Євромайдан-2013

Рекорди Євромайдану готові зафіксувати у Книзі рекордів України

Рекорди Євромайдану готові зафіксувати у Книзі рекордів України

До наступної Книги рекордів України можуть увійти заходи Євроомайдану як наймасовішої події у країні. Заявки на фіксацію рекордів уже надходять до Національного реєстру України і зараз розглядаються експертами.

- Наразі надійшло кілька заявок від організаторів Євромайдану із пропозицією зафіксувати кілька рекордів. Наприклад, наймасовіший ранковий фітнес, наймасовіший флешмоб та інше. З'явилася пропозиція зареєструвати найбільш масове виконання державного гімну України - це виконання під час нещодавнього виступу гурту "Океан Ельзи", - розповів президент Національного реєстру рекордів України Валентин Щербачов під час презентації збірника рекордів України-2014.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада амністувала всіх євромайданівців

Вперше, 24 листопада, на Майдан Незалежності на підтримку Асоціації з ЄС вийшло близько 100 тисяч осіб. Пізніше, за час існування Євромайдану його учасники кілька разів скликали Народне віче. Зокрема, такі загальні збори проходили 1, 8 і 15 грудня. Кількість людей на цих віче за різними підрахунками сягала близько 1-1,5 мільйона людей.

Сам Щербачов думає над тим, аби внести до наступної Книги рекордів співачку Руслану Лижичко, на якій, за його словами, тримається Євромайдан. Саме їй він сьогодні вручив перший екземпляр нового збірника рекордів.

Зараз ви читаєте новину «Рекорди Євромайдану готові зафіксувати у Книзі рекордів України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути