вівторок, 17 грудня 2013 18:49

Кличко викликав Януковича на ринг

Кличко викликав Януковича на ринг
Віталій Кличко Фото: vesti.ua

Сьогодні на четвертому народному віче, що зараз проходить на Майдані Незалежності у Києві, лідер УДАРу Віталій Кличко викликав президента Віктора Януковича на ринг. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"На круглому столі Янукович сказав, що не боїться дострокових виборів. Нехай це доведе у чесному двобої. Я виступаю проти Януковича і він мій персональний суперник. Я викликаю його на ринг", - сказав Кличко.

Нагадаємо, народне віче розпочалося о 18.00. Як повідомляє кореспондент Gazeta.ua, лідери опозиції — Віталій Кличко, Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок, запізнилися на півгодини.

Як відомо, 21 листопада уряд розпорядився призупинити процес підготовки до укладення Угоди про асоціацію з Євросоюзом. Кабмін мотивував це необхідністю розвитку економічних відносин з Росією та СНД. Вже ввечері того ж дня обурені рішенням уряду люди зібралися на Майдані Незалежності в Києві. Люди далі продовжують протестувати. Сьогодні "євромайданівці" заявили, що готові провести на Майдані Незалежності Новий рік та Різдво.

Зараз ви читаєте новину «Кличко викликав Януковича на ринг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

105

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути