пʼятниця, 29 листопада 2013 15:24

"Опозиція за гамбургер і кухоль пива хотіла здати країну" - "регіонал" Олійник

"Опозиція за гамбургер і кухоль пива хотіла здати країну" - "регіонал" Олійник
Володимир Олійник. Фото: gazetavv.com

Народний депутат від фракції Партія регіонів Володимир Олійник знає, що робила опозиція на Вільнюському саміті. Про це він сказав, виступаючи на Європейській площі, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Ми маємо підтримати президента, бо він є лідером. А що там (Вільнюський саміт, де мала бути підписана Угода про асоціацію з ЄС – ред.) робила наша опозиція? Три брати і їхня сестра (лідери опозиції Олег Тягнибок, Арсеній Яценюк, Віталій Кличко) поїхали на кастинг, і почали співати пісню: "Вибери мене, вибере мене", - наголосив Олійник.

"Там вони не думали про Україну, там вони не говорили про наші інтереси, там вони були ладні продати себе і державу. Там вони були готові за гамбургер і поганенький кухоль пива здати країну", - підкреслив нардеп.

"Вони думають за вибори, а президент за державу. Президент діяв, як і інші президенти, коли країни вступали в Європу", - сказав він, додавши, що Янукович діяв як справжній політичний діяч.

За його словами, Янукович дбає лише про інтереси громадян країни: "Ми надіємось нга президента? Знайте, що президент дивиться сьогодні на цей Майдан, і надіється на вас. Слава президенту, слава Україні".

Натовп підтримав народного депутата оплесками та схвальними вигуками: "Так", "Ми за стабільність".

Нагадаємо, сьогодні президент України Віктор Янукович на саміті у Вільнюсі не підписав Угоду про асоціацію між Україною і ЄС. Під час офіційної церемонії підписання документів були парафовані Угоди про асоціацію ЄС з Грузією і Молдовою, а також Угоду про спрощення візового режиму між ЄС і Азербайджаном.

Зараз ви читаєте новину «"Опозиція за гамбургер і кухоль пива хотіла здати країну" - "регіонал" Олійник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути