вівторок, 26 листопада 2013 17:04

"Регіонал" нагадав європейським партнерам опозиції: в Україні 46 млн громадян, а не 10 тис.

"Регіонал" нагадав європейським партнерам опозиції: в Україні 46 млн громадян, а не 10 тис.

Говорячи про Україну, партнери ВО "Батьківщина" з Європейської народної партії повинні прислухатися не лише до думки кількох наближених до ЄНП лідерів української опозиції, а й до решти громадян України. Таку думку висловив народний депутат, член парламентської фракції ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Володимир Олійник.

"З подивом прочитав чергову заяву партнера ВО "Батьківщина" з Європейської народної партії Джозефа Доля. Пан Доль безапеляційно заявляє, що влада має негайно дослухатися до думки протестувальників і виконати всі вимоги "для негайного вступу до ЄС", які озвучує українська опозиція. При цьому він не приховує, що свою думку про "безвідповідальну поведінку українського Уряду" черпав з частих спілкувань з окремими політичними лідерами в Україні", - повідомив народний депутат.

"Хочу розчарувати одного зі спікерів ЄНП. Україна – це не кілька наближених до ЄНП лідерів. Їх думка, звісно, як і думка ЄНП, має бути врахована, але вона не є "волею українського народу", - зазначив він.

За його словами, не є волею народу і думка кількох десятків депутатів із очолюваних ними партій, які "присусідилися" до тисяч громадян, які вийшли на вулицю на підтримку європейського вектора України.

"Але хочу поінформувати пана Доля, що українців не 10, не 100 тисяч, а 46 мільйонів. І, говорячи про Україну, він також має поважати багатомільйонну "решту" (як здається з брюссельських кабінетів) населення нашої країни.

А якщо пан Доль так прислухається до думки протестувальників, то чому ЕС досі не виконав вимоги протестного руху "Захопи Уолл стріт", які торік після США охопив Європу? Це політика подвійних стандартів, яку ми не можемо підтримати", - наголосив Володимир Олійник.

"Пан Доль має поважати мільйони українців, які внаслідок "пришвидшеної" євроінтеграції мають залишитися без роботи. Має поважати десятки мільйонів наших громадян, які в такому випадку дійсно "побачать Європу", але через призму зубожіння і безнадії, в якій вони можуть опинитися.

Якщо він хоче і далі авторитетно говорити про "волю України", йому слід було б не спілкуватися з "наближеними" політиками, а приїхати в Україну і поспілкуватися з її громадянами. Приїхати на "Азовсталь" або Крюківський вагонобудівний завод, які вже "доєвроінтегрувалися" до реальних скорочень тисяч робітників. Поспілкуватися з робітниками. Розповісти їм, що Уряд неправий, коли намагається зберегти їх робочі місця", - зазначив парламентарій.

Можливо тоді, на його думку, Джозеф Доль змінить свою позицію. "Наприклад, згадає, що зазвичай асоціюються партнери, які дбають про те, що буде з протилежною стороною після такого "початку дружби"? Може, хоча б знайде гранти на перенавчання мільйонів українців чи компенсації втрат нашої економіки? Віктор Янукович – Президент 46-мільйонної України. А не сотні політиків, не 1000 крикунів, які зараз відпрацьовують політичне замовлення. Чому ви, пане Доль, слухаєте лише 100 тисяч, чверть відсотка громадян України, і не бажаєте почути "решту"?" - резюмував Володимир Олійник.

- See more at: http://partyofregions.ua/ua/news/5294aeeec4ca42ca7a000074#sthash.zXZ0HBvX.dpuf

 

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" нагадав європейським партнерам опозиції: в Україні 46 млн громадян, а не 10 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути