неділя, 18 листопада 2012 00:45

Опозиція створила революційний комітет у Черкасах

Опозиція створила революційний комітет у Черкасах
ФОТО: poltava.pl.ua

У суботу, 17 листопада, в Черкасах представники громадських організацій і політичних партій "Батьківщина", "УДАР" і "Свобода" створили Революційний комітет захисту голосів виборців.

Комітет був створений з метою захистити голоси виборців, які під час парламентських виборів голосували за опозиційних кандидатів-мажоритарників в 194 і 197 виборчих округах з центрами у місті Черкаси і Канів, передає Інтерфакс-Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція запропонує новій Раді ухвалити виборчий кодекс - "ударівець"

Кандидат в нардепи від "Батьківщини" Микола Булатецький повідомив, що комітет буде збиратися щосуботи в Черкасах, в актовому залі краєзнавчого музею. При цьому він підкреслив, що дуже складно було домовитися про оренду приміщення, оскільки всі йому відмовляли. "Ми вважаємо, що потрібно проводити перевибори не в п'яти, а по всіх округах. Тільки таким чином можна мирним шляхом змінити владу в країні ", - сказав він.

Булатецький закликав присутніх вимагати відставки голови Черкаської обласної держадміністрації Сергія Тулуба та начальника головного управління МВС України в Черкаській області Валерія Дернового, оскільки, на думку Булатецкого, саме вони сприяли фальсифікаціям на виборах в області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Опозиція має бути готова до діалогу"

Нагадаємо, ЦВК України прийняв постанову про те, що в п'яти одномандатних округах встановити результати волевиявлення громадян неможливо, у зв'язку з чим Верховна Рада рекомендувала ЦВК призначити в цих округах повторні вибори. Це стосується округів 94 (Обухів, Київська область), 132 (Первомайськ, Миколаївська область), 194 і 197 (Черкаська область) і 223 (Київ, Шевченківський район).

Зараз ви читаєте новину «Опозиція створила революційний комітет у Черкасах ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути