вівторок, 09 серпня 2011 16:05

Опозиція склала план опору диктатурі

Опозиція склала план опору диктатурі

Сьогодні відбулося друге засідання Комітету опору диктатурі, де були визначені ключові напрямки роботи на найближчий час і на перспективу.

Як повідомила прес-служба "Батьківщини", про це заявив народний депутат від БЮТ Сергій Соболєв.

"Дуже приємно, що були присутні практично всі перші особи в повному складі", - зазначив Соболєв, додавши, що на сьогоднішній день ще дві партії долучилися до Комітету опору – Українська соціал-демократична партія і ВО "Свобода".

"Ми склали план дій, який має чотири складові. Перш за все – це безпосередньо все, що стосується акцій навколо Печерського суду, підтримки Юлії Тимошенко і все, що стосується нашої стратегії поведінки навколо цього суду", - сказав "бютівець".

Окрім того, було розглянуто підготовку до 24 серпня як спільної акції всіх опозиційних сил.

"Ми виробили конкретний план, створили оргкомітет з підготовки до відзначення двадцятої річниці незалежності України і фактично розпочали цю роботу", - повідомив опозиціонер.

За його словами, також розглядалися питання, які стосуються відкриття першої сесії парламенту, і була створена робоча група, яка вже почала опрацьовувати ключові моменти, які стосуються роботи на сесії.

"Ми також безпосередньо проговорили питання нашої координації зусиль з виборчого законодавства", - додав Соболєв.

На його переконання, все це говорить про те, що Комітет опору диктатурі почав активно діяти.

"Я переконаний, що Комітет зможе реалізувати поставлені завдання опору диктатурі, повернення України в демократичне русло розвитку", - резюмував "бютівець".

Як відомо, до Комітету опору диктатурі увійшли партії "Батьківщина", "Наша Україна", "Європейська партія", Партія захисників вітчизни, "Фронт змін", "Реформи і порядок", "Громадянська позиція", Народний Рух України, "Народна самооборона", Українська соціал-демократична партія, ВО "Свобода", "За Україну!".

Зараз ви читаєте новину «Опозиція склала план опору диктатурі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

72

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути