понеділок, 07 жовтня 2013 12:24

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Опозиція просить парламентську більшість допомогти зі звільненням Тимошенко

Опозиція просить парламентську більшість допомогти зі звільненням Тимошенко
Фото: focus.ua

Лідер фракції "Батьківщини" у Верховній Раді Арсеній Яценюк просить парламентарів підтримати клопотання про помилування екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Про це він заявив на погоджувальній раді в парламенті у понеділокпише Українська правда.

За словами Яценюка, президент Янукович у понеділок матиме зустрічі з президентами низки європейських країн і, за сподіваннями опозиціонера, нарешті озвучить заяву про помилування екс-прем'єра. "Для того щоб допомогти Віктору Федоровичу зробити це, ми пропонуємо депутатам парламенту підписати клопотання про підтримку звернення місії Кокса-Квасневського", - заявив Яценюк.

Він офіційно звернувся за підтримкою до лідера провладної фракції "Партії регіонів" Олександра Єфремова. На переконання Яценюка "більшість народних депутатів підтримає це питання".

4 жовтня члени місії Європарламенту Пет Кокс і Олександр Квасневський подали президентові України Віктору Януковичу клопотання про помилування екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

До того екс-прем'єрка дала свою згоду на лікування за кордоном.

7 жовтня Янукович перебуватиме у Польщі з робочим візитом, де проведе зустрічі з президентом Броніславом Коморовським та президентами Німеччини Йоахімом Ґауком та Італії Джорджіо Наполітано.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція просить парламентську більшість допомогти зі звільненням Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути