понеділок, 07 жовтня 2013 10:55

Конфлікт між Яценком та соратниками може вщухнути, особливо на фоні ситуації Тимошенко - експерт

Конфлікт між Яценком та соратниками може вщухнути, особливо на фоні ситуації Тимошенко - експерт
Арсеній Яценюк. Фото: 24.ua

Політтехнолог Тарас Березовець переконаний, що конфлікт, який з'явився між колишніми членами "Фронту Змін" та Арсенієм Яценюком невдовзі вщухне.

Про це він розповів в коментарі Gazeta.ua.

"Ситуація навколо "Фронту Змін" інспірується з новими силами. Наразі наростає невдоволення партійців Яценюка з тим, які квоти партія отримала партія в результаті об'єднання з "Батьківщиною", - наголосив він.

Окрім того, він наголосив, що "вони не є "тушками", це просто їхня незгода такими умовами".

"Цей конфлікт назріває давно..Але навряд чи це призведе до їхнього демаршу. Не факт, що вони вийдуть з фракції. Конфлікт може вщухнути, тим паче на фоні ситуації Тимошенко. Тобто цей конфлікт по суті може бути просто похований", - резюмував він.

Нагадаємо, нардеп від фракції "Батьківщина" Андрій Павелко у своєму відкритому листі закликав лідера фракції Арсенія Яценюка створити партію-правонаступницю "Фронту змiн". "Фронт змін" - це не порожній паперовий бренд. Це понад 20 тисяч членів партії, майже три тисячі з яких в 2010 році стали депутатами місцевих рад. Майже всі встояли перед владним "батогом і пряником" і не зрадили своїх виборців. Не голосували за дерибан землі, не вступали в коаліції з Партією Регіонів, не брали посад з рук влади", - написав він.

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко прийняла рішення виїхати за кордон на лікування до Німеччини для покращення ситуації перед можливим підписанням у Вільнюсі Угоди про Асоціацію України і ЄС.

Зараз ви читаєте новину «Конфлікт між Яценком та соратниками може вщухнути, особливо на фоні ситуації Тимошенко - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути