Ексклюзиви
вівторок, 13 листопада 2012 08:44

Опозиція програла вибори, тому і відмовляється їх визнавати - "регіонал"

Опозиція програла вибори, тому і відмовляється їх визнавати - "регіонал"
Фото: ukr.obozrevatel.com

Об'єднана опозиція "Батьківщина" програла парламентські вибори і тому відмовляється визнавати їх легітимність.

Про це заявив кандидат у народні депутати від Партії регіонів Олег Зарубінський.

"Об'єднана опозиція програла вибори. Саме тому вона вирішила не визнавати їх. Таким чином, опозиціонери виражають неповагу до народу і до його вибору. До вибору, в тому числі, і своїх прихильників", - наголосив він.

За словами Зарубінського, опозиціонери не готові працювати на розвиток України, і ще задовго до виборів можна було з упевненістю сказати, що будь-які вибори, які опозиція програє, вона обов'язково назве нечесними і недемократичними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Результати виборів оприлюднені в газеті "Голос України"

"Опозиціонери проявили своє небажання працювати. Працювати задля побудови сильної і процвітаючої держави, задля перспектив України. Їм це не потрібно. Головне для них - задоволення своїх особистих амбіцій і отримання миттєвих політичних вигід. Суть об'єднаної опозиції - у вічному роздуванні скандалів та інтриг. Але український народ втомився від цього", - наголосив регіонал.

Він зазначив, що рівень підтримки опозиції знизився, тоді як партія влади вперше за роки незалежності здобула впевнену перемогу. "Вперше в історії незалежної України партія влади впевнено перемогла на виборах: ПР отримала 185 мандатів, тоді як об'єднана опозиція – 101. Український виборець, як і будь-який інший, ставиться до влади критично, має до неї багато претензій. Однак "помаранчева" опозиція розгубила 5 млн своїх прихильників, рівень її підтримки впав удвічі", - підсумував політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Томенко переконаний, що із 223 округу зроблять "показовий виступ"

Нагадаємо, партії "Батьківщина", "Свобода" й "УДАР" виступили зі спільною заявою, в якій наголосили, що не визнають результатів виборів, доки кандидати від опозиції не будуть визнані переможцями в проблемних округах і не стануть народними депутатами. В опозиції заявили, що залишають за собою право на всі конституційні методи і засоби парламентської і позапарламентської боротьби включаючи дострокове припинення повноважень Верховної Ради VII скликання і проведення дострокових парламентських і президентських виборів.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція програла вибори, тому і відмовляється їх визнавати - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути