четвер, 18 квітня 2013 20:12

Опозиція побойкотує Шустера і вгамується - ведучий "Свободи слова"

Опозиція побойкотує Шустера і вгамується - ведучий "Свободи слова"
Фото: svoboda.ictv.ua

За 6 сезонів передачі "Свободи слова" лише одна людина дотрималася своєї обіцянки не приходити на ефір.

Це депутатка Комуністичної партії Алла Александровська. Інші витримують певні паузи і починають ходити. Так телеведучий „Свободи слова" Андрій Куликов на прес-конференції прокоментував намір депутатів від опозиції ігнорувати ток-шоу "Шустер Live", передає Gazeta.ua.

"Вони підуть в ефір чи з власної волі, чи за рішенням партійних штабів. За моїми спостереженнями, роль партійних штабів в цьому питанні набагато зросла відколи відбулася зміна влади", - наголосив Куликов.

Він зазначив, що практично у всіх політичних силах є визначені речники, котрих називають "спікерами". Вони ходять із програми в програму. На думку ведучого, це право політичних сил визначати, хто куди, з якими ідеями і посланнями ходить. Але коли людина з'являється на шоу втретє і вчетверте, її вже нецікаво слухати. "Щодо закликів бойкоту, які лунають на адресу телевізійних програм, це неправильно. Потрібно користуватися тими змогами, які дає прямий телеефір. Поки глядачі дивляться такі ток-шоу, іноді пересилюючи себе, для працівників цих програм це найкраща спонука і виправдання свого існування", - зазначив ведучій.

Нагадаємо, в ефірі ток-шоу "Шустер Live" після некоректного питання Олеся Бузини про дружину Олега Ляшка, депутат завів дружину в студію, що викликало подив у всіх присутніх. Шустера обвинуватили в маніпуляції. Спочатку з шоу пішли народні депутати від опозиції, а потім і з Партії регіонів. Ніхто з учасників, за винятком депутата від Партії регіонів Володимира Олійника і політолога Вадима Карасьова, не повернувся в студію навіть після реклами.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція побойкотує Шустера і вгамується - ведучий "Свободи слова"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути