субота, 13 квітня 2013 03:07

Ляшко прокоментував інцидент на Шустер Live

Ляшко прокоментував інцидент на Шустер Live
Фото: svit24.net

Депутат Олег Ляшко прокоментував інцидент, що стався під час ефіру ток-шоу Шустер Live на своїй сторінці в Facebook.

"Які ж вони - слабаки! Всі об'єдналися проти мене - і, незважаючи на те, що їх багато, - вони злякалися мене, хоча єдиною моєю підтримкою була тендітна жінка. Тендітна, але, як виявилося, вона сильніша відомих політиків. І я нею пишаюся!", - написав Ляшко.

"Стосовно моєї відсутності - в перерві Шустер попросив мене піти, щоб переконати інших гостей повернутися. Пообіцяв, що обговорювати мене не будуть. Я погодився, але далеко не поїхав, щоб, якщо знову будуть перемивати кістки моїй родині, прийти у студію і відповісти, - продовжує депутат, - Але перелякані опозиціонери так і не знайшли мужності повернутися до студії. Ті, хто пішов - зрадили своїх виборців. Завдяки їм, тепер в ефірі з максимальним комфортом виступає регіонал Кернес, і ніхто йому не заважає".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценка помилували незаконно - Кужель

Нагадаємо, під час ефіру ток-шоу Шустер Live після некоректного питання Олеся Бузини про дружину Ляшка, депутат завів дружину до студії, що викликало подив у всіх присутніх. Спочатку пішли народні депутати від опозиції, а потім і з Партії регіонів. Ніхто з учасників, за винятком депутата від Партії регіонів Володимира Олійника та політолога Вадима Карасьова, не повернувся до студії навіть після реклами.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко прокоментував інцидент на Шустер Live». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

113

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути