субота, 13 квітня 2013 06:22

Шустер вибачився "за всіх, і за те, що вийшло"

Шустер вибачився "за всіх, і за те, що вийшло"
Фото: svit24.net

Ведучий телевізійного ток-шоу "Шустер Live" Савік Шустер вибачився за ситуацію, що сталася у прямому ефірі його програми в ніч з 12 на 13 квітня нинішнього року.

Завершуючи цикл традиційних політичних дебатів, Шустер спробував згладити напружену обстановку, за якої представники Партії Регіонів, ВО "Батьківщина" та низки політичних об'єднань, залишили студію, не бажаючи вислуховувати позицію "нефракційного" Олега Ляшка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ляшко влаштував "виставу" на Шустер Live

Останній, звинувачений кількома учасниками шоу у "відсутності грамотної сімейної позиції", пред'явив присутнім дружину. Однак це не зупинило гостей Шустера, серед яких були депутат від ВО "Батьківщина" Олександра Кужель, а також її соратник Микола Княжицький і навіть представники "регіоналів". Спікери залишили студію, після чого програма продовжилася спілкуванням з політологами і прямим включенням з Харкова мера Геннадія Кернеса.

"Я всіх можу подякувати поіменно, тих, хто залишився тут (далі С. Шустер перерахував відомих українських політологів та аналітиків. - Авт.) Вибачте за всіх, і за те, що вийшло, а що станеться в майбутньому, я не знаю..."

Зараз ви читаєте новину «Шустер вибачився "за всіх, і за те, що вийшло"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

71

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути