пʼятниця, 12 квітня 2013 23:44

Ляшко влаштував "виставу" на Шустер Live

Ляшко влаштував "виставу" на Шустер Live
Фото: novostiua.net

Під час програми "Шустер Live" на телеканалі "Інтер" відбувся конфлікт між позафракційним депутатом Олегом Ляшком та письменником Олесем Бузиною.

На фразу Бузини про те, що Ляшко "вбив свою дружину у декларації", тобто не вказав її прибутки, Ляшко почав відповідати образами, а потім вийшов зі студії, згодом повернувшись зі своєю дружиною. Про це повідомляє Українська правда.

Учасники програми, які представляли опозицію, звинуватили Савіка Шустера у постановці за розписаним сценарієм і залишили студію. Згодом зі студії пішли й інші учасники шоу. Останнім вийшов Ляшко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ляшко збирається за підтримки опозиції заборонити Компартію в Україні

Після рекламної перерви програма відновилася. До студії повернулися депутат Партії регіонів Володимир Олійник та експерт Вадим Карасьов. У прямому включенні в студію з Харкова – мер Геннадій Кернес. Однак ніхто з опозиції не може поставити йому запитання, щодо транспортного колапсу у Харкові під час акції "Вставай, Україно!" 12 квітня.

Під час реклами опозиціонери не одразу залишили будівлю, де знаходиться студія, однак в ефір вони поки також не повернулися.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко влаштував "виставу" на Шустер Live». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути