середа, 13 листопада 2013 14:54

Олександра Кужель пожалілася на другий гіпертонічний криз

Олександра Кужель пожалілася на другий гіпертонічний криз
Фото: obozrevatel.com

У нардепа Олександри Кужель стався гіпертонічний криз - вдруге за останні два тижні. Про це вона написала у на своїй сторінці в Facebook.

"Після позачергової сесії ледве-ледве дійшла до дверей медпункту. Гіпертонічний криз - другий раз в житті і другий за останні два тижні. Важко, дуже важко - ні серце, ні розум не витримують і не приймають те, що відбувається з усіма нами, відмовляються зрозуміти те, що відбувається з країною."

У своєму блозі народний депутат нарікає на те, що в парламенті так і не прийняли рішення, що сприяє підписанню Україною асоціації з Євросоюзом.

"Ми намагалися з урками, з наперсточниками, з бандитами говорити людською мовою, будувати домовленості, запорукою яких були честь і совість, гуманізм, порядність, вірність даному слову - людські цінності, про які вони поняття не мають, які їм не дано навіть зрозуміти. Вони впевнені, що договір про Асоціацію буде підписаний - незважаючи ні на що: незважаючи на повальну корупцію і тотальний грабіж країни. Незважаючи на тюрми, забиті підприємцями, в яких правоохоронці забирають останнє. Незважаючи на Юлію Тимошенко, яку Янукович просто повільно вбиває. Нам, нашій країні, кожному з нас ніхто не може допомогти, якщо ми відмовляємося допомогти собі самі", - написала вона.

Зараз ви читаєте новину «Олександра Кужель пожалілася на другий гіпертонічний криз ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути