пʼятниця, 31 травня 2013 10:55

Окунська позмагається з Власенком на довиборах у "проблемних" округах - ЗМІ

Окунська позмагається з Власенком на довиборах у "проблемних" округах - ЗМІ
Фото: news.liga.net

Екс-дружина захисника Тимошенко Сергія Власенка Наталія Окунська має намір балотуватися в народні депутати на майбутніх довиборах у "проблемних" округах, якщо "Батьківщина" висуне в одному з них кандидатуру її колишнього чоловіка.

Про це вона заявила, коментуючи інформацію про можливе висунення Власенка кандидатом у депутати від "Батьківщини" на довиборах, повідомляють українські ЗМІ.

"Мені стало відомо, що партія "Батьківщина" планує висунути Сергія Власенка кандидатом на виборах депутатів в одному з так званих "проблемних" округів. Хочу заявити про свій намір балотуватися по тому ж округу і перемогти Власенка на виборах", - заявила Окунська.

Вона зазначила, що вже підготувала попередній план своєї виборчої кампанії, проте конкретні тези обіцяє оприлюднити відразу після реєстрації кандидатів. "Вона /програма/ базуватиметься на опозиційній платформі, оскільки наразі я бачу себе в ніші конструктивної опозиції до діючої влади. Я виступаю за масштабний перегляд економічної, соціальної і культурної політики держави. Особливу увагу моя команда приділятиме питанням державного захисту материнства і дитинства, оскільки вважаю, що станом на сьогодні ситуація в цій сфері більш ніж песимістична", - розповіла майбутній кандидат.

При цьому Окунська підкреслила, що не сумнівається у своїй перемозі на виборах. "Я переконана, що здобуду перемогу в протистоянні з Власенком у рамках виборчої кампанії. Хоча, знаючи Сергія, я сумніваюся, що у нього вистачить мужності увійти в чесну і відкриту передвиборну дискусію зі мною", - зазначила вона.

Зараз ви читаєте новину «Окунська позмагається з Власенком на довиборах у "проблемних" округах - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути