пʼятниця, 28 грудня 2012 15:55

Охоронець Азарова при дітях обматюкав фотокореспондента

Під час зустрічі прем'єр-міністра Миколи Азарова з дітьми з Великополовецької школи-інтернату на новорічному святі в Палаці "Україна" охоронець Миколи Азарова обматюкав фотокореспондента LB.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пресу від урядовців відокремлює чорна стрічка"

Коли Микола Азаров спілкувався з дітьми біля ялинки, до фотокореспондента Максима Левіна підійшов співробітник Управління державної охорони України. Він відштовхнув фотографа в бік зі словами "Закінчуємо роботу, відходимо". Макс Левін сказав, що він веде зйомку, на що охоронець відповів йому "Б. .. ь, та якого х .. дітей штовхаєш"? Діти стояли тут же і чули розмову.

 

Після закінчення зустрічі, фотограф і кореспондент LB.ua наздогнали співробітника УДО на вулиці і попросили показати посвідчення. Він довго відмовлявся і швидко йшов від кореспондентів, але потім зрозумів, що відв'язатися не вийде, і показав посвідчення. Охоронця, що матюкав фотографа при дітях, звуть Роман Лисок.

Зараз ви читаєте новину «Охоронець Азарова при дітях обматюкав фотокореспондента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути