Ексклюзиви
понеділок, 17 січня 2011 14:11

Об'єднання Яценюка, Катеринчука, Гриценка та Матвієнка малореальне?

Об'єднання Яценюка, Катеринчука, Гриценка та Матвієнка малореальне?

Об'єднання "Фронту змін", Європейської партії України, Громадянської позиції та УРП "Собор" в єдину політсилу є менш реальним, аніж наміри це здійснити.

Про це в коментарі Gazeta.ua заявив політолог Вадим Карасьов.

Зокрема, він зазначив, що сьогодні є необхідність в такому об'єднанні.

"Саме національно-демократична складова політичних сил в Україні знаходиться в ситуації занепаду, організаційної та ідейної кризи, роздробленості, мульти-лідерства. На тлі відносної активізації та посилення націоналістичної складової опозиції, на тлі популістичної складової опозиції на чолі з Тимошенко найбільш передова частина опозиції, яка поєднує у своїй діяльності національний та демократичний вектор, перебуває у відчутному послабленні", - підкреслив експерт.

На його переконання, об'єднати сьогодні національний і демократичний вектор - це одне із найважливіших завдань української опозиції.

"Інакше політичною альтернативою нинішній владі стануть або націоналістичні, або популістичні сили, що буде грати на руку самій владі. Тому що без демократичного вектору така опозиція не буде сприйматись серйозно ані на Заході, ані в середині країни. І влада не буде мати серйозного опонента своїм діям, як в царині економіки, так і в сфері державно-політичного будівництва", - упевнений Карасьов.

Нагадаємо, за деякою інформацією, керівники опозиційних парламентських партій - "Фронт змін", "Громадянська позиція", Європейська партія України та Українська республіканська партія (УРП) "Собор" - зайнялися складанням статуту нової партії, яку планується створити в результаті об'єднання цих чотирьох політичних сил.

Зараз ви читаєте новину «Об'єднання Яценюка, Катеринчука, Гриценка та Матвієнка малореальне?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути