Ексклюзиви
субота, 20 листопада 2021 17:42

Обеззброїли, щоб ліквідувати: скандальний Кива шокував новою заявою

Обеззброїли, щоб ліквідувати: скандальний Кива шокував новою заявою
Нардеп від "ОПЗЖ" заявив, що влада замовила його фізичне усунення. Фото: lb.ua

Одіозний нардеп від прокремлівської "Опозиційної платформи — За життя" Ілля Кива заявив, що влада замовила його ліквідацію.

За словами Киви, усунути його мають праворадикали в обмін на індульгенцію. Про це повідомляє "Телеграф".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський сходив на пиво, Тимошенко годувала голубів, а Киву роззброїли: тиждень політиків – у фото

"Сьогодні я отримав інформацію з перевірених джерел від співробітників правоохоронної системи, яка залишилися вірними присязі, про те, що влада замовила моє фізичне усунення, ліквідацію, яку мають здійснити націолістичні групування в обмін на індульгенцію і на свободу за раніше вчинені злочини. Однією з умов моєї ліквідації було повне моє роззброєння, тому міністр внутрішніх справ Денис Монастирський шляхом порушення норм законів і моралі позбавляє мене всієї раніше отриманої зброї. Вони так поспішають виконати дану норму і пункт умов, що навіть мою зброю вручають третім особам.

З повною відповідальністю заявляю, що це особиста непрязнь влади. Зведення рахунків за мою принципову позицію, за мої дії. Я ніколи не думав про самогубство, я занадто дисциплінований для того щоб потрапляти в нещасні випадки, зі мною завжди знаходяться вірні люди, які готові допомогти в тяжку хвилину і захистити. Ми продовжуємо боротьбу з цим злочинним режимом, з цією злочинною владою", - заявив Кива у відеозверненні.

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський позбавив нардепа від "ОПЗЖ" Іллю Киву права на нагородну зброю, яку йому видали у 2015 році. Підстава — "його негідна поведінка та дії, які дискредитують сам факт його нагородження від імені української держави".

19 листопада Монастирський нагородив двох офіцерів-гвардійців зброєю нардепа Іллі Киви. Зброю отримав командир Другого батальйону оперативного призначення військової частини 3018 НГУ, підполковник Сергій Сидорін. 2014 року він брав участь у бойових діях і наразі проходить службу у ООС.

Нагородний пістолет отримав командир Першого батальйону оперативного призначення військової частини 3018 НГУ, підполковник Назарій Ясінський.

17 листопада Іллю Киву позбавили наукового ступеня кандидата наук.

Зараз ви читаєте новину «Обеззброїли, щоб ліквідувати: скандальний Кива шокував новою заявою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути