Ексклюзиви
субота, 20 листопада 2021 06:31

Зеленський сходив на пиво, Тимошенко годувала голубів, а Киву роззброїли: тиждень політиків – у фото
18

Народний депутат від «Голосу» Ольга Стефанишина любить маски з алое
Фото: скріншот з відео на Facebook
Екснардеп Борислав Береза в парку «Феофанія» покатався на самокатах із дружиною та дітьми
Депутат Київради від «Європейської солідарності» Леонід Ємець з дружиною Світланою на концерті італійського композитора Людовіко Ейнауді
Перша леді Олена Зеленська аплодує після завершення прем’єри фільму «Розірви коло» про домашнє насилля. Одягла український бренд  Lake Studio
Дружина президента Олена Зеленська на прем’єрі фільму «Розірви коло» про домашнє насилля

Як у політиків пройшов третій тиждень листопада – читайте в матеріалі Gazeta.ua.

14 листопада екснардеп Борислав Береза в парку "Феофанія" покатався на самокатах із дружиною та трьома дітьми. Фотографії виклав у Facebook та підписав: "Ударили самокатопробегом по осенней хандре и разгильдяйству". Натомість його колишній колега Олег Ляшко у дворі загрібав листя з 1,5-річним сином Олександром. А "слуга народу" Євгенія Кравчук з'їздила у Требухівці на Тернопільщині. Відвідала фермерське господарство "Гадз". Сфотографувалася у хліві на фоні корів та кіз.

15 листопада депутат Київради від "Європейської солідарності" Леонід Ємець із дружиною Світланою Тараторіною сходив на концерт Людовіко Ейнауді - італійського композитора неокласичної музики. "Його переносили тричі", - підписав фото у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленського застукали за пивом у пабі

16 листопада увечері президент Володимир Зеленський зайшов у столичний паб Pepper's Club. Пив пиво з головою свого офісу Андрієм Єрмаком. Дивилися гру футбольної збірної України з Боснією та Герцеговиною. Поруч сиділи міністр інфраструктури Олександр Кубраков, заступник керівника ОП Кирило Тимошенко.

"Сиджу в пабі і вболіваю за збірну. А тут президент прийшов повболівати", - написала користувачка Ліна Дешмар і виклала фото в Instagram. Пізніше з'ясувалося, що дівчину звати Ангеліна Чендарова. Вона активістка Зе!команди і волонтерка. У неї ще є фотографії з Зеленським з різних місць, з виборчого штабу, агітаційний борд Зеленського.

Футбол дивився і колишній нардеп Павло Різаненко. Але на стадіоні. Селфі виклав в соцмережу і підписав "Був гарний привід відвідати балканську країну Боснія і Герцеговина, познайомитись з історією колишньої югославської республіки, прогулятись вулицями Сараєво та повболівати за Україну в Зеніці! БіГ - Україна: 0:2".

А член політради "Батьківщини" Сергій Митрофанський дивився футбол з телефона. У нього вимкнули світло. "От так і дивився футбол! Бо у нас, в Ірпені планове відключення світла! 4 G сайти не витягує, дзвінок другові і через WhatsApp та його тв хоч щось, хоч якось... Що ж, прогресуємо щодня", - написав у Facebook.

Колишній очільник нашого Інтерполу Кирило Куликов у цей день гуляв Віднем. Дивився виставку Модильяні. А в цей час у Києві нардепка від "Голосу" Ольга Стефанишина поповнила сторіз у Facebook відео, як їй роблять масаж обличчя і маску з алое.

17 листопада день народження святкувала віцеспікер Олена Кондратюк. У президію їй носили букети. А дружина президента Олена Зеленська сходила в кіно. Дивилася прем'єру фільму "Розірви коло" - історії жінок, які пережили насильство в родині. Зеленська була вбрана в український бренд Lake Studio. Ціни там на такі піджаки, як у неї – від 23 тис грн., спідниці – від 10 тис грн.

18 листопада нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива здав Нацполіції два нагородних пістолети Glock-19 та АПС. За два дні до цього анулювали його дозвіл на зберігання і носіння зброї. В той же день провели обшуки в помешканні його співмешканки і їхньої 2-річної доньки. Це відбувалося в рамках кримінального провадження через незаконне поводження зі зброєю. 15 жовтня Кива виклав в інтернет відео, де стріляв у повітря. 6 листопада на полігоні розстріляв зображення Бандери.

На вечірньому засіданні парламенту загорівся пульт для голосування народного депутата з фракції "Слуга народу" Артема Нагаєвського. Все швидко загасили вогнегасником, але засідання закрили. У мережі почали кепкувати, що система не витримала турборежиму. Лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко вийшла на вулицю і погодувала хлібом голубів. Фото та відео поділилася у Facebook.

Минулого тижня Володимир Зеленський дивився швидкісний потяг Укрзалізниці і сидів на місці машиніста. Народна депутатка від "Європейської солідарності" Ірина Геращенко побувала в Ісландії. Нардепи разом з українцями писали радіодиктант національної єдності. Політики прощалися із депутатом восьми скликань Юхимом Звягільським.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський сходив на пиво, Тимошенко годувала голубів, а Киву роззброїли: тиждень політиків – у фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути