четвер, 16 жовтня 2014 08:49

Обама обговорив з Порошенком енергетичну безпеку України

Обама обговорив з Порошенком енергетичну безпеку України
cursorinfo.co.il

Президенти США і України Барак Обама і Петро Порошенко в телефонному режимі обговорили можливості контролю кордону між Росією і сходом України.

За повідомленням Білого дому, український та американський лідери говорили про те, як усі сторони конфлікту повинні виконувати угоду про припинення вогню, підписане минулого місяця в Мінську. Цей договір сприяв ослабленню військового протистояння, але не повністю зупинив бойові дії.

Обама і Порошенко також обговорили питання енергетичної безпеки, політичної реформи і зусилля України для зміцнення своєї економіки. Обама привітав голосування українського парламенту за законодавство по боротьбі з корупцією.

16-17 жовтня на саміті в Мілані президент Росії Володимир Путін повинен провести переговори щодо шляхів вирішення конфлікту на Донбасі із західними лідерами та президентом України Петром Порошенко. США і Євросоюз в кілька етапів ввели проти Росії санкції через її дій відносно України.

Зараз ви читаєте новину «Обама обговорив з Порошенком енергетичну безпеку України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути