Ексклюзиви
понеділок, 24 вересня 2007 09:30

НУ-НС показав фільм про кримінальні зібрання за участю Ахметова

Журналіст Володимир Ар"єв презентував документальний фільм, присвячений історії походження капіталів Ріната Ахметова та Віктора Януковича. За словами журналіста й кандидата в народні депутати від блоку НУ–НС Ар"єва, "5 канал" не наважився показати фрагменти цього фільму в своєму ефірі. Відеокамера "5 каналу" показала лише максимально середній план, на якому деталі кадрів не були помітні.

Тим часом, у цьому фільмі, за заявою авторів фільму, вперше демонструються кадри кримінальних зібрань, зняті оперативниками МВС. Участь у цих зібраннях брали Ахат Брагін і Рінат Ахметов.

Фільм містить реальні спогади колишніх міліціонерів, які характеризують кримінальну обстановку 1990-х років у Донецькій області. Один із правоохоронців, не показуючи свого обличчя, запевняє, що особисто затримував Віктора Януковича на місці злочину – у момент здійснення розбійного нападу на приватну квартиру.

Фільм демонструє документи, що зберігаються в МВС Російської Федерації, в яких немає ніяких згадок про зняття двох судимостей Віктора Януковича. Володимир Ар"єв планує звернутися до всіх телекомпаній України з пропозицією показати цей фільм, повідомляє  Остров..

Зараз ви читаєте новину «НУ-НС показав фільм про кримінальні зібрання за участю Ахметова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути