вівторок, 24 вересня 2019 17:40

Нові призначення в МВС: що відомо про кандидата на посаду заступника Авакова

Основному кандидату на посаду заступника міністра внутрішніх справ Олександру Гогілашвілі 46 років і на сьогоднішній день він є співробітником міжнародної громадської організації "Центр здорової молоді", яка надає платні послуги з лікування наркотичної та алкогольної залежності.

Про це повідомляє theБабель.

За інформацією журналістів, він займається цією діяльністю в Україні протягом майже 10 років і весь цей час був знайомий з Арсеном Аваковим особисто.

При цьому на російських сайтах, Олександра Гогілашвілі називають "волонтером, що збирає гроші на допомогу українським військовим на Донбасі", "русофобом" і "радикалом", а громадянин РФ, кандидат медичних наук Микола Каклюгін (директор АНО "Добре серце. Кубань") заявляв, що Гогілашвілі висловлювався про Росію так: "Хто до нас на Україну прийде, той від меча і загине ... Україна повинна бути незалежною".

  Кандидату на посаду заступника міністра внутрішніх справ Олександру Гогілашвілі 46 років
Кандидату на посаду заступника міністра внутрішніх справ Олександру Гогілашвілі 46 років

На питання журналістів видання the Бабель, про походження фото Гогілашвілі з Валуєвим, Олександр відповів, що познайомився з ним коли працював продюсером телеканалу "Посмішка дитини", тоді Микола запропонував йому займатися соціальною діяльністю - безкоштовними школами боксу і допомогою онкохворим дітям.

"Я давно займаюся соціалкою - це не робота, це частина мого життя. Микола запропонував займатися соціалкою в просуванні його безкоштовних шкіл боксу в Ленінградській області, плюс я займався спортом, на тому і зійшлися. Разом займалися онкохворими дітьми, я привозив до них зірок спорту і кіно. Це був непростий час для мене - душевний розлад щодня від побаченого і пережитого, діти, у яких не було шансів", - пояснив він.

Дружина Олександра, Марія Левченко тривалий час працювала в студії "Квартал 95".

Президент Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою 25 травня 2019 взяв участь у відкритті літнього табору Міжнародної антинаркотичної асоціації, яку очолює Гогілашвілі.

Зараз ви читаєте новину «Нові призначення в МВС: що відомо про кандидата на посаду заступника Авакова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути