Ексклюзиви
неділя, 27 січня 2013 10:58

Новини з проблемних округів: Засуху можуть замінити на Присяжнюка, Пилипишин - ховається

Новини з проблемних округів: Засуху можуть замінити на Присяжнюка, Пилипишин - ховається
Засуха у коментарях пресі уникає прямих відповідей про участь у виборах. Фото: glavcom.ua

На перевиборах у 94 окрузі в Обухові Партія регіонів може замінити Тетяну Засуху іншим кандидатом. Не менш цікаво спостерігати ситуацію і на інших проблемним округах, зокрема, 132 у Первомайську і 223 у Києві.

Існує ймовірність, що кандидатом від партії влади на повторних виборах у 94 окрузі може стати губернатор Київської області Анатолій Присяжнюк.

"За інформацією з її оточення, Засуха ще сама не вирішила, чи варто їй іти на вибори: один день вона говорить одне, на наступного дня - інше", - розповів "Тижню" головний конкурент кандидатки від влади на виборах у Раду, опозиціонер Віктор Романюк.

Сама Засуха у коментарях пресі також уникає прямих відповідей про участь у виборах.

Зараз в окрузі активність зберігає лише представник опозиції Романюк - але й він, за власними ж словами, планує почати кампанію в повну силу вже після оголошення дати виборів - "за оптимістичними оцінками - це буде квітень-травень, за песимістичними - десь на осінь цього року".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перевибори в 6 округах відбудуться влітку - джерела

У тому, що саме він буде єдиним узгодженим кандидатом від опозиції на перевиборах, коли б їх не призначили, у Романюка сумнівів немає.

Водночас, на 132 окрузі в Первомайську кандидатом від опозиційних сил має стати Аркадій Корнацький, повідомив голова Миколаївської обласної організації "Батьківщини", народний депутат Роман Забзалюк.

Зараз Корнацький разом із родиною перебуває за кордоном через тиск із боку органів влади та силових структур. Тому, за словами джерел видання, опозиція відпрацьовує і варіант "Б", на випадок, якщо Корнацького з тих чи інших причин не допустять до виборів.

Так, запасним кандидатом від опозиції може стати "бютівець" Михайло Соколов, який "пролетів" повз парламент, отримавши непрохідне 118 місце в списку. А ось майбутній кандидат від влади в окрузі досі невідомий, навіть на рівні чуток. За словами Забзалюка, жоден "регіонал" не проявляє і публічної активності.

Разом із тим, на 223 окрузі в Києві активність виявляють і "свободівець" Юрій Левченко, і провладний кандидат Віктор Пилипишин. Левченко проводить зустрічі з виборцями, бореться проти незаконних забудов і т. п., а Пилипишин на публіці не з'являється, воліючи дистанційні методи агітації, зокрема роздачі поздоровлень і "подарунків".

Зараз ви читаєте новину «Новини з проблемних округів: Засуху можуть замінити на Присяжнюка, Пилипишин - ховається». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути