субота, 03 липня 2010 18:28

Новим главою Львівської обласної організації партії "Батьківщина" став стоматолог

Новим главою Львівської обласної організації партії "Батьківщина" став стоматолог

Сьогодні у Львові обрали голову обласної організації партії "Батьківщина". Ним став Роман Ілик - заступник голови Львівської обласної ради. Участь у конференції партії взяли понад 250 членів.

Вибори нового голови відбулися на безальтернативній основі. Керівник контрольно-ревізійної комісії "Батьківщини" народний депутат Роман Забзалюк від імені вищого керівництва партії рекомендував обрати на цю посаду Ілика. За цю пропозицію проголосували 252 учасники конференції, 4 утрималися, жодному голосу не було проти.

Роман Ілик - народився 14 листопада 1963 року у місті Бориславі Львівської області. Закінчив Івано-Франківський медичний інститут та аспірантуру Київського інституту післядипломної освіти ім. П. Шупика, кандидат медичних наук. Працював у Дрогобицькій стоматологічній поліклініці завідуючим ортопедичним відділенням. З 2001 року викладає у Львівському національному медичному університеті ім. Д. Галицького, доцент. У 2006-му обраний депутатом Львівської облради за списком БЮТ. Одружений, виховує трьох доньок. Дружина Ірина - педагог.

Нагадаємо, 25 травня президія партії "Батьківщина" звільнила Івана Деньковича з посади голови Львівської обласної організації партії, яку він очолював з 2003 року.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Новим главою Львівської обласної організації партії "Батьківщина" став стоматолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути