пʼятниця, 25 червня 2010 14:17

Викривача Тимошенко вигнали з партії "Батьківщина"

Викривача Тимошенко вигнали з партії "Батьківщина"

Виконавчий секретаріат політради ВО "Батьківщина" відмовив народному депутату Івану Деньковичу у відновленні його в рядах партії.

Таке рішення вищий партійний орган прийняв, розглянувши заяву депутата від 21 червня 2010 щодо відкликання його попередньої заяви від 7 червня 2010 про вихід з партії ВО "Батьківщина".

"Політрада партії постановою від 15.06.2010 року виключив вас з партії за грубе порушення партійної дисципліни, вимог статуту партії, за зраду її інтересам і не бачить необхідності повертатися до цього питання", - йдеться в документі.

Як пояснили в прес-службі ЛОЯ ВО "Батьківщина", рішення політради партії про виключення Деньковича з партії було прийнято раніше, ніж він подав заяву про вихід з партії.

Нагадаємо, народний депутат (фракція БЮТ) Іван Денькович заявив про те, що він відкликав свою заяву про вихід з партії "Батьківщина".

Своє рішення повернутися у партію "Батьківщина" нардеп пояснив намірами взяти участь у місцевих виборах, а також у виборах голови Львівської обласної партійної організації під час звітно-виборчої конференції 5 липня цього року.

Денькович 4 червня вийшов з партії "Батьківщина". В інтерв'ю журналістам депутат, зокрема, заявив, що особняк Тимошенко був побудований кримінальниками.

Зараз ви читаєте новину «Викривача Тимошенко вигнали з партії "Батьківщина"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути