понеділок, 07 червня 2010 09:19

Денькович пішов від Тимошенко

Денькович пішов від Тимошенко

Депутат Верховної Ради, член фракції Блоку Юлії Тимошенко, екс-лідер Львівської обласної організації партії Іван Денькович 4 червня покинув партію Батьківщина.

Про це він особисто заявив журналістам у Львові.

"Заявляю про свою принципову незгоду з процесами, які відбуваються в партії і про свій вихід з неї", - сказав він, відзначивши, що в партії слова розходяться з ділом.

"Я не міг далі погоджуватися з тим, що в партії говорять одне, а роблять інше", - сказав він і закликав інших членів партії наслідувати його приклад і покинути цю політичну силу.

1 червня голова Верховної Ради Володимир Литвин повідомив про входження трьох народних депутатів від БЮТ до складу коаліції - Олександра Шепелева, Івана Деньковича та Андрія Веревського. Проте Денькович попросив спікера відкликати заяву про його входження в коаліцію.

Раніше Денькович очолював Львівську облорганізацію партії Батьківщина, проте в травні цього року був звільнений з цієї посади.

Корреспондент
Зараз ви читаєте новину «Денькович пішов від Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути