Ексклюзиви
вівторок, 28 травня 2013 16:26

Новий радник мера Черкас нагрубіянив журналістці, відправивши її у "лігу сексуальних реформ"

Справжній скандал розгорівся на сторінці депутата Черкаської міськради Олександра Радуцького у соціальній мережі "Фейсбук". Ажіотаж створила фотографія "неба у клітинку", яку завантажив Радуцький.

На завантаженій фотографії з веселкою новий радник міського голови, директор КП "МІА Черкаси" Валерій Воротник побачив "страшні сни Одарича".

Автор: Фото: procherk.info
 

На що власник світлини Радуцький відповів, що "райдуга – це від слова "радуйся". Опісля користувач Петро Петренко запитав у Радуцького, від чого походить слово "ВОРотник"? Це й стало наріжним каменем скандалу. За це Валерій Воротник обізвав користувача Петра "погидьог смердючий". Щоправда, дісталося не лише Петру. Під гарячу руку потрапила і працівниця місцевої ТРК "ВІККА" Анна Дума, яка зробила зауваження Воротнику щодо його культури мови.

Автор: Фото: procherk.info
 

"Дума, не пойму вы в силу ума или возраста столь ограничены? Может книжки почитайте, кругозор расширте. Может найдете в истории аналоги судьбы вашего кумира? Успокойтесь и дышите глубже. Страницу истории уже перевернули...", – звернувся до Анни у "Фейсбуці" радник міського голови.

Автор: Фото: procherk.info
 

Опісля на Воротника посипалося ще більше негативних коментарів, проте він на них уваги не звернув. Натомість Анні Думі він порадив звернутися у "лігу сексуальних реформ".

Автор: Фото: procherk.info
 

"Шизофрения, которую посеял Одарич в мозгах пяти процентов черкащан трудноизлечима. А тролей и подавно лечить бесполезно. Пожалуйтесь на меня в лигу сексуальных реформ. И дышите глубже. Не вернется этот ублюдок в Черкассы. И пусть молится, что б не посадили", - заявив він.

Зараз ви читаєте новину «Новий радник мера Черкас нагрубіянив журналістці, відправивши її у "лігу сексуальних реформ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути