понеділок, 27 травня 2013 15:47

Екс-мера Черкас випихають на один із проблемних округів – опозиціонер

Екс-мера Черкас випихають на один із проблемних округів – опозиціонер
Коли Одарич щосили відтягатиме голоси у Булатецького, у Жуковської з'являться примарні шанси на перемогу, вважає Даценко. Фото: politcom.org.ua

П'ять "проблемних" округів не є критичними для влади, тому вона зважає на тиск із Європи і погоджується на проведення виборів у них.

Таку думку висловив на прес-конференції невизнаний переможець виборів на 197-му окрузі Леонід Даценко.

"Водночас ситуація на 194-му окрузі у Черкасах залишається критичною. Цілком імовірно, що до 2015 року ніяких виборів мера у місті не буде. Як гриби після дощу, з'являються нові кримінальні справи проти "відставленого" мера Сергія Одарича. Влада ніби запрошує його заховатися від кримінального переслідування і взяти участь у перевиборах на цьому окрузі. Цілком імовірно, що Одарич змушений буде так зробити. Участь екс-мера у виборах депутатів – стратегічна мета групи Фірташа і його ставлениці Валентини Жуковської. За умов, коли Одарич щосили відтягуватиме голоси опозиційно налаштованих виборців у безперечного лідера виборчих перегонів Миколи Булатецького, у Валентини Жуковської з'являться примарні шанси на перемогу. За інших умов перемогти вона ніяк не зможе".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Одаричу не вдалося усунути Тулуба – за нього захистився Янукович" - Даценко

Даценко каже, що кандидати від влади знову вдаватимуть "самовисуванців".

"Ми вже чули заяву провладного трубадура Володимира Олійника, що для висунення кандидатів не обов'язково скликати з'їзд Партії регіонів. Це, мовляв, дуже складно. Тому кандидати від влади йтимуть на вибори, як самовисуванці. Влада добре знає, що у разі офіційної підтримки Партії регіонів жоден із її кандидатів не матиме шансу бути обраним", – вважає політик.

Зараз ви читаєте новину «Екс-мера Черкас випихають на один із проблемних округів – опозиціонер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути